Σίγουρα μαθήματα για κάθε ενδεχόμενο

Sample Class (maths)

Δείτε ένα σύντομο μάθημα για να σχηματίσετε γνώμη

Sample Class (Economics)

Δείγμα μαθήματος 

Πρόγραμμα Online

Από τον Σεπτέμβριο 2019 το Foundation College προσφέρει μαθήματα για international A-levels (IAL) ή Foundation Courses με ζωντανές τάξεις στο internet.

Ο σπουδαστής παρακολουθεί τα μαθήματα μέσω της πλατφόρμας zoom από το σπίτι του και αποκτά την απαραίτητη γνώση χωρίς να χρειάζεται να προσέλθει ή να μεταβεί στις τάξεις μας. Με τις γνώσεις που αποκτά ετοιμάζεται για να φοιτήσει σε ακαδημαϊκά προγράμματα όχι μόνο στην Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες που προσφέρουν αγγλόφωνες σπουδές. Για πλήρη λίστα πανεπιστημίων που δέχονται τα IAL δείτε εδώ.

Η εισαγωγή σπουδαστών σε Βρετανικά πανεπιστήμια συνήθως εξασφαλίζεται με δύο ή τρία μαθήματα A-level (IAL) ή Foundation ανάλογα με τον βαθμό του Απολυτηρίου του Λυκείου. Τα μαθήματα διδάσκονται στην Αγγλική. Το πρόγραμμα των μαθημάτων ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται  μετά από 32 διδακτικές εβδομάδες τον Μάιο με δύο δίωρες τάξεις ανά μάθημα την εβδομάδα.  Με αυτό τον τρόπο μαθητές που αδυνατούν να βρεθούν στους χώρους διδασκαλίας μπορούν να παρακολουθήσουν πραγματικά μαθήματα (και όχι μαγνητοφωνημένη διδασκαλία) από την βολή του σπιτιού τους.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο online μάθημα δοκιμαστικά καλώντας την γραμματεία του Foundation για να σας δοθούν username και password. (απαιτείται να εγκαταστήσετε την δωρεάν πλατφόρμα zoom) 

Το κάθε μάθημα αλλά και οι επιλογές του χρεώνονται ξεχωριστά.  Η φοίτηση σε κάθε πλήρες μάθημα A-level online στοιχίζει 3000€. Το foundation course που περιλαμβάνει τρία μαθήματα και τα Αγγλικά είναι αρκετά οικονομικότερο στα 6000 €. Στα ποσά αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα εξέταστρα και ηλεκτρονική υποστήριξη.

Για την άνετη παρακολούθηση των μαθημάτων ο σπουδαστής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την 1η Λυκείου και να γνωρίζει τα Αγγλικά σε επίπεδο first certificate (IELTS 5.0).

Εάν προτιμάτε τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας μέσω συμβατικών μαθημάτων A-level πατήστε εδώ ή μαθημάτων foundation σε τάξεις πατήστε εδώ.  Εάν πάλι προτιμάτε το διετές πρόγραμμα πατήστε εδώ.


Τρόπος διδασκαλίας online

Στο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα zoom ή οποία διατίθεται δωρεάν από το διαδίκτυο είτε στον υπολογιστή σας είτε στο τάμπλετ σας είτε και στο κινητό σας. Μέσω του zoom οι σπουδαστές βλέπουν και ακούν τον καθηγητή να διδάσκει ενώ συγχρόνως χρησιμοποιούνται καρτέλλες του μαθήματος και άσπρος πίνακας για γράψιμο και επεξηγήσεις. Επίσης έχουν την δυνατότητα να ρωτήσουν απορίες είτε ομιλώντας (σε τακτά χρονικά διαστήματα) είτε γράφοντας τις ερωτήσεις τους στην συσκευή σύνδεσης στο zoom.


Μαθήματα που διδάσκονται στο Online Foundation Course

- Μαθηματικά

- Προχωρημένα Μαθηματικά (Further Mathematics)

- Φυσική

- Χημεία

- Οικονομικά

- Βιολογία

- Αγγλική Λογοτεχνία

- Νομική

- Ψυχολογία

- Πληροφορική

- Ακαδημαϊκά Αγγλικά


Κόστος Φοίτησης 

Online μάθημα:  3000 € ανά μάθημα

Πρόσβαση σε σημειώσεις, ασκήσεις και λύσεις: 160£ 

Το κόστος φοίτησης δεν περιλαμβάνει την αγορά βιβλίων (κόστος από 60-120€ ανά μάθημα σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία). 


Αίτηση

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα μαθήματα του Online Foundation Course συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση επιλέγοντας ΑΙΤΗΣΗ στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας.


Τί λένε οι μαθητές μας

"Φέτος ακολούθησα και ολοκλήρωσα το Further Mathematics με μαθήματα online. Πήρα νέες γνώσεις και δεξιότητες και με τον χρόνο που εξοικονόμησα από το πήγαινε-έλα είχα μεγαλύτερη ευελιξία στην μελέτη μου. Εκ των υστέρων θα έλεγα ή εμπειρία του online μθήματος ήταν εξαιρετική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα"

Κώστας Μάργελος ,

υποψήφιος Μηχανολόγος Μηχανικός, Πανεπιστήμιο του Bristol 

Κηφισιά - Δ. Κυριακού 16,
Κηφισιά 14562
Τηλ: 210 8081050
Επικοινωνία  
email: admin@fcollege.gr
Τηλ: 210 5243600
Τηλ: 210 8081050