Βραβείο "Outstanding School"

Οι σημαντικές διακρίσεις μαθητών μας στα A-level μας "ξεχωρίζουν".
Ετήσια προγράμματα A-levels και IMAT με μαθήματα είτε δια ζώσης είτε online

A-LEVELS

Τα A-levels είναι εξετάσεις για εισαγωγή σε Βρετανικά ή άλλα αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών ανά τον κόσμο. Ολοκληρώστε τα σε ένα ή περισσότερα χρόνια. Περισσότερα.

FOUNDATION COURSES

Τα τμήματα Foundation προσφέρουν την ασφαλέστερη εισαγωγή σε πανεπιστήμια. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε το Foundation σε ένα ή δύο έτη μαζί με το Λύκειο.  Περισσότερα

Foundation για ιατρική

Τα τμήματα μας foundation γίνονται από φέτος δεκτά στην ιατρική και στην κτηνιατρική σχολή του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Κύπρο.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Με περισσότερες από 3500 τοποθετήσεις μαθητών μας σε πανεπιστήμια έχουμε μεγάλη εμπειρία στην διεκπεραίωση αιτήσεων για μαθητες Λυκείου. Μάθετε περισσότερα

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ και IELTS   

Εκπαιδεύουμε μαθητές να δίνουν επιτυχημένες συνεντεύξεις. Περισσότερα. Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις του IELTS. Μάθετε περισσότερα.

IMAT - UCAT

Αυτές οι ειδικές εξετάσεις για εισαγωγή σε ιατρικές σχολές είναι κρίσιμες για την επιτυχία σας. Προσφέρουμε μαθήματα προετοιμασίας (ειδική προσφορά για το ΙΜΑΤ). Περισσότερα

Τελευταία Νέα

- Ιατρική Σχολή Κύπρου - Κτηνιατρική Σχολή Κύπρου

Η ιατρικη σχολή και η κτηνιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Λευκωσίας (αγγλόφωνα τμήματα) στην Κύπρο δέχεται το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα μας Foundation Βιολογικών επιστημών για εισαγωγή σπουδαστών στα πτυχιακά προγράματα της. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να ετοιμαστούν στα σχετικά μαθήματα στην Αγγλική αλλά επίσης να εξασφαλίσουν και την εισαγωγή τους στις συγκεκριμένες σχολές εφόσον επιτύχουν την απαραίτητη βαθμολογία. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμματεία ή πατήτε εδώ. Δείτε τα πληροφοριακά δελτία της ιατρικής και της κτηνιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Λευκωσίας. 

- Αγγλόφωνο τμήμα ιατρικής σχολής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η μαθήτριά μας Αλεξάνδρα Κ έγινε δεκτή στο αγγλόφωνο πρόγραμμα ιατρικής του Καποδιστριακού πανεπιστημίου με βάση τα A-levels που έκανε μαζί μας. Διαβάστε περισσότερα

- Αποτελέσματα A-level Ιανουαρίου 2023

Οι μαθητές μας είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις του Ιανουαρίου. Από 69 εξετάσεις επιτύχαμε 32 Α εκ των οποίων τα 11 ήταν με σκορ 100%. Σημειωτέον δε ότι δεν επιλέγουμε τους μαθητές μας με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση. 

- Νέο κέντρο διδασκαλίας A-level στην Λεωφόρο Κηφισίας κοντά στο Κολλέγιο

Τον Ιανουάριο 2023 ξεκινάμε μαθήματα IGCSE σε συνεργασία με την IMS στα διδακτήρια της IMS επί της Κηφισιας 296. Τα IGCSE είναι ο ιδανικότερος τρόπος να ετοιμαστείτε για το ΙΒ ή τα A-levels ή γενικότερα για σπουδές σε αγγλόφωνα προγράμματα. Προσφέρουν γνώσεις, προσαρμογή στην χρήση της Αγγλικής για εκπαιδευτικούς σκοπούς και επίσημη πιστοποίηση σε όσα μαθήματα επιλέξετε να κάνετε. Περισσότερα

- IELTS εντατικό πρόγραμμα

10 εβδομάδες εντατικής προετοιμασίας για το IELTS με 200 €. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν στους μαθητές που κάνουν A-level ή foundation course μαζί μας.

- Το Brexit και πως επηρεάζει τους Ελληνες σπουδαστές στην Αγγλία

Οι Έλληνες σπουδαστές που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους από το 2021 θα πληρώνουν τα διεθνή δίδακτρα (international fees) και δεν θα έχουν πρόσβαση στο φοιτητικό δάνειο. Όμως αρκετά πανεπιστήμια ήδη ανακοίνωσαν ότι οι Ευρωπαίοι φοιτητές θα έχουν ειδική μεταχείρηση εξισώνοντας τα δίδακτρα με αυτά που πληρώνουν οι Βρετανοί, δηλαδή 9500 περίπου λίρες ανά έτος σπουδών (απλά δεν έχουν πρόσβαση στο κρατικό Βρετανικό δάνειο, όμως μπορούν να πάρουν φοιτητικό δάνειο από Ελληνικές τράπεζες)

- Αποτελέσματα A-level 2020

Φέτος είχαμε μία εξαιρετική χρονιά με πολλούς μαθητές μας να πετυχαίνουν Α* στα αποτελέσματα του Αυγούστου 2020.  Η Δήμητρα Ψ (A*A*A) πηγαίνει στην Οξφόρδη για Βιολογία, Ο Κωνσταντίνος Τ (A*AA) στο Nottingham για κτηνιατρική, Η Λωρίς Μ (A*A*A*) στο UCL για PPE, η Αναστασία Α (A*A*A) στο St Andrews για Ψυχολογία, η Κατιαλένα Ε (AAA) στο Sussex για Ψυχολογία, Ο Γιώργος Δ στο Εδιμβούργο για Βιοχημεία, Ο Κώστας Μ (A*A*A) στο Μάντσεστερ για Μηχανικός, Η Νεφέλη Α (Α*Α*Α*) για πληροφορική στo UCL,  η Δωροθέα Κ (A*AA) στο UCL για Βιοχημεία, η Ανθή Τ (Α*Α*C) στο Southampton για πληροφορική, Ο Γιάννης Σ (ΑΑ) στο Strathclyde για Μηχανική for Engineering, η Δήμητρα Χ  (ABC) στο Newcastle για Μοριακή Βιολογία. Όλοι οι μαθητές μας πέτυχαν στην πρώτη τους επιλογή κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί.

- Ενημερωτικές συναντήσεις μέσω zoom

Μάθετε γα το πρόγραμμά μας και κάνετε τις ερωτήσεις σας μέσω internet αποφεύγοντας την επίσκεψη και τους όποιους κινδύνους κατά την μετάβαση. Καλέστε στο 210-5243600 για να κλείσετε ραντεβού.

- Το παράρτημα της οδού Μητροπόλεως μετακομίζει στην Κηφισιά

Από 1η Ιουλίου 2020 το παράρτημα του κολλεγίου και η γραμματεία της οδού Μητροπόλεως μεταφέρθηκαν στην Κηφισιά. Μας βρίσκετε στα συνηθισμένα τηλέφωνα.

-  A-level Further Mathematics με αποκλειστικά online διδασκαλία

Από το 2019 το A-level Further Mathematics διδάσκεται αποκλειστικά online. Οι βαθμοί που πέτυχαν οι μαθητές μας σε συνδυασμό με τα σχόλιά τους μας επιβεβαιώνουν ότι το μάθημα που προσφέρουμε online δεν υστερεί ούτε σε ποιότητα ούτε σε εντατικότητα από το συμβατικό μάθημα. Ήδη προσφέρουμε την δυνατότητα online παρακολούθησης σε όλα τα μαθήματά μας. 

- Αποτελέσματα A-level  2019

Στις 15 Αυγούστου 2019 βγήκαν τα αποτελέσματα των A-level και είμαστε περήφανοι τόσο με τα πολλά A* όσο και με τις επιτυχίες των μαθητών μας. Η Μαρία Κ πηγαίνει στο Cambridge για Αρχαιολογία. Η Μαρία Φ στο St Andrews για Βιολογία. Ο Νικος στο UCL για Biomedical Engineering. Η Σταυριανή στο Nottingham  για ιατρική. Ο  Ίων , ο Μαξ και ο Νικος Κ στο Manchester για Business Finance, Mechanical Engineering και Electrical Engineering αντιστοίχως. Μεταξύ άλλων ξεχωριστών αποτελεσμάτων αναφέρουμε την Ελένη και την Μαρίζα οι οποίες πηγαίνουν στο Lancaster για Business και Psychology. Επιτέλους - οι τιμές στον Ίωνα που το πέτυχε - καταφέραμε και το Α στο Psychology A-level (σημειωτέον σε ένα μόλις έτος διδασκαλίας). 

- Νέα βραβεία Pearson για μαθητές του Foundation College

Μετά την διάκριση του κολλεγίου μας: "Pearson Outstanding School" στις εξετάσεις 2017, μαθητές μας πέτυχαν δύο νέες διακρίσεις στις εξετάσεις του 2018. Η Ελεάνα πήρε τον υψηλότερο βαθμό στην Ελλάδα στο International A-level Economics και ο Βασίλης πήρε τον υψηλότερο βαθμό στην Ελλάδα στο A-level Greek. Ετσι διευρύνεται το φάσμα των μαθημάτων όπου μαθητές μας διακρίνονται για ύψιστες επιδόσεις. Λεπτομέρειες.

- Βραβείο Pearson για το Foundation College
Μετά τις πέντε σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν μαθητές μας στα A-level τα τελευταία χρόνια το κολλέγιό μας βραβεύθηκε με το "Pearson Outstanding School Award"' το 2018. Περισσότερα

- Νέο πρόγραμμα foundation με μαθήματα online για να φοιτήσετε από το σπίτι σας
Ήδη προσφέρουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα foundation όπου ο σπουδαστής διαλέγει ένα ή περισσότερα μαθήματα τα οποία παρακολουθεί από το σπίτι του σε ζωντανές online τάξεις. Περισσότερα

- Τέσσερεις σημαντικές διακρίσεις (βραβεία) Pearson 

Με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι δύο μαθητές μας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στις εξετάσεις IAL (International A-level) της Pearson-Edexcel για το 2017. Η Αμαλία Χ πήρε τον πιό υψηλό βαθμό πανελλαδικά τόσο στην Βιολογία όσο και στην Χημεία και ο Μανώλης Α πήρε τον πιο υψηλό βαθμό πανελλαδικά στην Φυσική αλλά και τον υψηλότερο βαθμό στα Further Mathematics παγκοσμίως! Λεπτομέρειες.

- Επιτυχίες του 2018 στα A-levels

Τα αποτελέσματα των A-levels 2018 συνεχίζουν την παράδοση των επιτυχιών μας. Η Δανάη Μ πέτυχε Α*Α*Α και πέρασε στη τμήμα Φυσικής του Imperial College. Ο Βύρων Χ. πέτυχε Α*ΑΒ και πέρασε στους Μηχανολόγους Μηχανικούς του Bath ενώ η Άννα Κ πέτυχε ΑΑ και πέρασε στα Οικονομικά του Bath. Τα αποτελέσματα του 2017 επιβεβαίωσαν σπουδαίες θέσεις για αρκετούς μαθητές μας. Ο Μανώλης Α. (A*A*A*A*A*) πέρασε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Cambridge, η Αμαλία Χ. (A*A*A*) στο τμήμα Ανθρωπίνων Επιστημών του UCL, ο Δημήτρης Κ. (A*A*AA) στο τμήμα Θεωρητικής Φυσικής του UCL και η Πανωραία Χ. (A*A*AB) στο τμήμα Μαθηματικών του Warwick. 

- Σπουδές ιατρικής στην Αγγλία
Download Booklet

- Μαθητές μας παγκοσμίως πρώτοι στα A-levels
Μετά τον Ιωάννη Καλαμαρά που μας έκανε υπερήφανους πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία στον κόσμο στο A-level Mathematics του έτους 2015 το 2017 είχαμε αντίστοιχη διάκριση του Μανώλη Αγγελιδάκη που πήρε τον μεγαλύτερο βαθμό στον κόσμο στο A-level Further Mathematics.

Κηφισιά - Δ. Κυριακού 16,
Κηφισιά 14562
Τηλ: 210 8081050
Επικοινωνία  
email: admin@fcollege.gr
Τηλ: 210 5243600
Τηλ: 210 8081050